Musikvideo ala 2012

1kommentarer



1 kommentarer

Sandra

08 Nov 2012 14:48

Hej Minne!

Jag varit bortrest under filmvisningen så jag skriver min feedback på din blogg istället. Mycket snyggt jobbat med musikvideon!

Jag gillar mycket de starka kontrasterna, därför blir svartvit perfekt. De starka lamporna gör kontrasten ännu bättre vilket var ett mycket bra val då våran uppmärksamhet dras till de ljusaste punkterna. Svartvit är även klassikt för att använda till känslor trots att inte många tror det men för att beskriva längtan, saknad och ett tungt hjärta. Även i musikvideor burka många gilla att använda svartvit vilket jag tycker du har tänkt helt rätt här.

Jag kollade på din zolly-effekt men visst den är svår att göra, tyvärr ser jag den inte lika tydligt som jag trodde jag skulle få göra. Men som sagt att du bara ville ge dig på den är all cred till dig.

En annan sak är scenplatsen vilket skulle vara en studio, vilket det skulle då se ut som uppfattar jag det nu, men trodde genom SOTS att det skulle vara en i riktig studio som skolans fotostudio. Synd bara att att den vita ytan inte täckte hela bildytan, skulle sett riktigt awesome ut då. Annars skulle jag tidigare ha rekommenderat fotostudion, så skulle du sluppit att bära utrustning eller så.


Eftersom den här musikvideon är så starkt koncentrerad på karaktären och hennes mimande kan det vara svårt att dölja när det inte överstämmer med låten. Visst ibland blir det lite iotakt men vi är inga proffs och även detta är svårt nog att få en bra timing. Men din skådespelerska gör bra ifrån sig och även du har lyckats i klippningen. Ett framtida tips är att kanske sätta dit lite andra scener utan bild på ansiktet, om det skulle vara för svårt för att synkronisera mimande och låten.

En detalj skulle kunna vara för- och sluttext som inte fanns. Du har en duktigt skådespelerska, creda henne och dig själv. Detta tog nog sin tid och redan nu har den över 200 visningar på youtube, det är viktigt att ge sig beröm när man jobbat för något, fått det klart och delat med sig det!

Jag tycker för övrigt att du lyckats bra med din film, hoppas även klassen hade nöje med att se den också. Bra låtval också, hade inte hört den om det inte var för dig :)

Kommentera

Publiceras ej